Închiriează aici
Trotinete și Biciclete Electrice
Apasă Aici

JUST FOR FUN

E-fain iti ofera oportunitatea de a te simti bine de a te distra, plimba si vizita cu unele dintre cele mai iubite si indragite eco vehicule ale zilelor noastre. Doar prin E-fain ichiriezi eBicicleta sau trotineta electrica si reusesti sa vizitezi mai mult decat iti propui. Distreaza-te si Relaxeaza-te Ecologic! 

VISIT CITY

Cum sa vezi mai multe obiective turistice intr-un City Break! E-fain intampina turistii orasului Cluj Napoca si le ofera alternative potrivite de a se bucura si vizita mai mult intr-un timp mai scurt. Inchiriaza eBicicleta sau eTrotineta si nu rata niciunul dintre obiectivele turistice pe care le poti vedea. Fii Turistul Ecologic!

ROUND THE CITY

Pentru ca suntem in centrul regiunii istorice Transylvania,  E-fain iti recomanda sa explorezi cu incredere imprejurimile unde vei gasi peisaje unice si locuri memorabile pe care le poti vizita relaxat si usor cu o trotineta electrica sau eBicicleta. Circula Ecologic, Consuma Putin si Salveaza Planeta!

GET ON HOLIDAY

E-fain te insoteste si in concediu. Cu Ebicicleta si e-Trotineta poti savura timpul intr-un ritm mai lent si relaxant. Fie ca esti pe plaja sau la munte te poti caza oriunde vrei. Nu sunt pretentioase, ba chiar foarte avantajoase, pliabile, usoare, si accesibile tuturor. Cu E-fain vizitezi mai mult, si mai usor. Promoveaza Concediul Ecologic!

CORPORATE PACK

Recompenseaza-ti angajatii cu E-fain o metoda moderna de a combate sedentarismul. Inchiriaza trotinete electrice sau eBiciclete si ofera oportunitati ecologice si sanatoase de petrecerea timpului constructiv si distractiv impreuna. E-fain iti diversifica programul de teambuilding.

Vorbeste cu noi