Termeni și condiții – E-trotineta.ro

– Campania E-Trotineta –  Vara 2019

Cumperi 1 Trotineta electrica si 

pleci in concediu cu 2 trotinete electrice!

Organizator: 

 E-Trotineta.ro identifica prin datele de contact prezente si in site, sectiunea Contact.

Detaliile campaniei:

     1.Participanti : Persoane fizice cu varsta peste 18 ani si/sau Persoane juridice 

     2.Perioada de desfasurare :Etapa 1 – Perioada 5 Iulie 2019 – 31 Iulie 2019 

                                                Etapa  2 – Perioada 5 August 2019 -31 August 2019

     3.Premiul: Premiul reprezinta inchirierea gratuita pentru o perioada de 5 zile a unei

                      trotinete  electrice disponibila la data solicitata de clientii castigatori.

                      Se vor acorda 4 premii separate pentru fiecare campanie, necumulate si disponibile doar unitar.

                      Premiile se vor acorda in urma unei extrageri la sorti la achizitirile efectuate off-line

                       sau on-line. Premiile nu se pot transfora in bani si nu sunt transimibile catre

                        terte persoane.                 

     3.Mecanismul campaniei:

       Pentru fiecare achizitie de 1 bucata Trotineta Electrica din Oferta disponibila pe

       www.e-trotineta.ro, cumparatorul beneficieaza  de inchirierea gratuita pe o 

       perioada de 5 zile a unei trotinete electrice, din modelele disponibile spre inchirieriere,

in perioada solicitata de client.Clientul isi va asuma intreaga raspundere pentru utilizarea si functionarea trotinetei pe perioada mentionata.La predarea trotinetei electrice spre inchiriere, acesta va semna  un contract de inchiriere cu valoare zero, dar isi va asuma financiar, in caz de distrugere,furt sau alte defectiuni ale trotinetei electrice.In acest sens prestatorul poate solicita o Garantie de pana la 3000 de lei, pe perioada inchirierii.

Castigatorii vor fi anuntati public pe pagina de Facebook E-Trotineta Cluj Napoca si in acest sens participatii isi dau acordul pentru a participa la campanie si publicarea in mediul online ca si castigator.

Clientul poate opta sa nu participe la acest concurs printr-un mesaj trimis oficial la adresa contact@e-trotineta.ro.

Orice persoana participanta sau nu la campanie, poate solicita in scris in nume propiu, detalii sau amanunte despre campanie pe adresa : contact@e-trotineta.ro 

Date legale Organizator :

SC BEST PUBLIMEDIA SR CUI 30750918

J20/911/2012 sediu DEVA ,STR HOREA BL 4 PARTER 

BANCA TRANSILVANIA  IBANRO31BTRL02201202S29500XX

Prin vizitarea si folosirea website-ului e-trotineta.ro trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai jos. In caz contrar va rugam sa parasiti website-ul dupa ce ati citit acesti termeni. Ne rezervam dreptul de a modifica conditiile de utilizare fara notificare prealabila!

Confidențialitate

e-trotineta.ro nu prelucreaza si nu preda partilor terte datele personale ale vizitatorilor si clientilor sai! Nu predam informatii privitoare la comenzile facute de catre clienti!

Proprietate intelectuală

Logoul companiei e-trotineta.ro este proprietate SC BEST PUBLIMEDIA SRL si este protejata prin lege. Toate elementele grafice stilizate sunt in proprietatea firmei si utilizarea lor nu este permisa in afara de logoul companiei care poate fi utilizat in urmatoarele conditii: Logoul e-trotineta.ro poate fi folosit ca un link direct catre pagina principala a sitului www.e-trotineta.ro avand ca titlu urmatoarele expresii:(TROTINETE ELECTRICE – e-trotineta.ro, TROTINETE MECANICE – e-trotineta.ro sau INCHIRIERI TROTINETE e-trotineta.ro). Modificarea logoului e-trotineta.ro nu este permisa – nu poate fi supus niciunei transformari! e-trotineta.ro isi rezerva dreptul de a aproba sau dezaproba orice fel de utilizare a logoului.

Returnarea produselor

Se aplica conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Politica de retur se aplica doar in cazul clientilor persoane fizice. Pentru clientii persoane juridice, politica de retur este valabila doar in cazul unor defecte de fabricatie sesizate in 24 ore de la receptia trotinetei.

e-trotineta.ro isi rezerva dreptul de a refuza returul produsului in cazul in care au loc anumite abuzuri considerate din rea credinta.

e-trotineta.ro poate percepe o taxa pentru readucere la starea de nou a produsului returnat in cazul in care acesta prezinta deteriorari sau urme de uzura si conditia esentiala ca  utilizarea trotinetei nu a depasit 5km parcursi.In cazul in are distanta parcursa este mai mare de 5 Km pretul pentru returnarea produslui se face prin difernata cu 50% din pretul de nou.

Returnarea produselor cumparate direct de la sediu  se  poate face in maxim 3 zile de la cumparare  prin notificare scrisa utilizand datele de contact disponibile.Ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produselor care nu respecta conditiile de retur prezenatate mai sus.

Pentru produsele din categoria Second Hand,Rulate sau Demo, clientul isi asuma responsabilitatea de a nu putea returna produsul doar personal la sediul firmei astfel se evita orice aspect legat de uzura produsului. Garantia produselor Second Hand,Rulate sau Demo, este de 30 zile si se rezolva doar la sediul firme. Pentru produsele second Second Hand,Rulate sau DEMO, clientul poate cere informatii suplimentare ,tehnice sau foto pentru starea produsului inaintre de cumparare.Clientul are obligatia sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat doar daca este in conditii perfecte de functionare, inclusiv ambalajul, accesoriile si documentele in original (factura si certificat de garantie).

Returnarea este influentata de starea produsului, astfel: 1) defecte mecanice de imposibilitate de functionare normale. Taxele de transport pentru returnarea produsului vor fi suportate de client.

Contravaloarea produsului returnat se restituie catre client prin transfer bancar in maxim 30 de zile de la intrarea in posesie a acestuia.

Cheltuielile de returnare, comisionele bancare si valoarea consumabilelor folosite vor fi suportate de cumparatar si se vor scadea din suma de returnat.

Dacă există semne de manipulare neconforma, modificare și deteriorare prin utilizarea nereușită, nu vom accepta rambursări!

Declinarea responsabilității

e-trotineta.ro nu poate fi facut responsabil daca produsele cumparate de un client nu sunt folosite corespunzator! Aceasta conditie de utlizare se refera la urmatoarele produse: Trotinete mecanice si electrice . Nu ne asumam raspunderea si nu oferim garantie pentru utilizare in conditii neadecvate pe teren accidentat. Nu oferim garantie pentru elementele consumabile. Aceasta categorie contine elementele cauciuc,camera,spite,vopsea,cablu frana,cabluri electrice,mufe,placute frana,discuri frana,aripi plastic,protectii plastic,accesorii atasate,dopuri plastic.

Date legale

SC BEST PUBLIMEDIA SRL  CUI 30750918 J20/911/2012 Punct de lucru deschis : Cluj-Napoca Str Maramuresului Nr 149 ,Judetul Cluj BANCA TRANSILVANIA  IBANRO31BTRL02201202S29500XX Tel: 0723099833

e-trotineta.ro ™ – Comercializant trotinete electrice si mecanice CopyRight © Toate drepturile rezervate! E-trotineta Salveaza Planeta!