Despre noi

Trotinete Electrice de vanzare

Despre Noi

Fiecare oraș are o vibrație pe care o poți simți doar în mișcare. E-Trotineta te ajută să redescoperi locuri și amintiri atât din orașul tău, cât și din împrejurimi. Cumpara sau închiriază trotineta sau bicicleta electrică potrivită pentru tine și pornește într-o aventură a bucuriei și a stilului de viață sănătos. Poți testa gratuit trotinerele electrice și bicicletele electrice pentru a te convinge că sunt cele mai ușoare modalități de deplasare prin aglomeratele orașe!

Cu o bicicletă sau trotinetă electrică parcurgi distanțe cât mai lungi fără să depui un efort mult prea mare.

Poți face cât mai multe drumuri fără teama că la întoarcere vei fi prea obosit pentru a pedala.

O bicicletă sau o trotinetă electrică te va ajuta să fii mai relaxat, să scapi de aglomerație și să economisești timp.

Rezervi online produsul dorit în 3 pași simpli și îl ridici de la sediul nostru de luni până duminica la ora 10:00.

Vanzari trotinete electrice

Vanzari

Inchirieri trotinete si biciclete electrice

Inchirieri

Service Trotinete Electrice Cluj

Service

Te salutăm și ne bucurăm că ai ajuns pe site-ul nostru, e-trotineta.ro! Citește mesajul nostru și vei avea de câștigat mai mult decât crezi!

Fiecare oraș are o vibrație pe care o poți simți doar în mișcare. E-fain te ajută să redescoperi locuri și amintiri atât din orașul tău, cât și din împrejurimi. Închiriază trotineta sau bicicleta electrică potrivită pentru tine și pornește într-o aventură a bucuriei și a stilului de viață sănătos. Poți testa gratuit trotinerele electrice și bicicletele electrice pentru a te convinge că sunt cele mai ușoare modalități de deplasare prin aglomeratele orașe!

Cine suntem?

Suntem o comunitate pentru care contezi și vrem să te asigurăm că vei fi tratat cu implicare și respect. Clienții nostri care au cumpărat deja o trotinetă electrică, devin prietenii noștri, deoarece să cumperi de la e-trotineta.ro, înseamnă o relație pe termen lung.

Garanție

Un aspect important al vânzarilor de trotinete electrice, este să iei în considerare serviciile de garanție și post garanție ale service-ului nostru, pe care îl oferim pentru trotinetele vândute de noi precum și opțiuni de “Trotinetă electrică la Schimb” gratuit, pe o perioadă mai îndelungată de service .

Viziunea noastra

Daca ai ales trotineta electrică de pe e-trotineta.ro, înseamnă ca ne reprezinți valorile, iar dorința noastră este să oferim alternative de mobilitate smart, moderne de calitate dar și ecologice.

Suport

Vrem să te bucuri cât mai mult de trotineta cumparată, așa că îți oferim sprijinul și suportul nostru în orice situație ai nevoie.

Sfaturi generale

Viteza și adrenalina

Dacă te consideri o persoană căreia îi place viteza și adrenalina atunci pentru tine, trotineta electrică, “Jet Blade zero x10”, este o variantă prin care îți poți satisface aceste dorințe . Puterea de 2000w și roțile gonflabile de 10 inch cât și dubla suspensie inteligentă îți oferă confortul indispensabil la plimbările pe distanțe lungi, iar șasiul bine echilibrat îți asigură integritatea și fiabiliatea, trotineta putând fi condusă în condiții extreme.

Mobilitate

Alegi mobilitate ușoară și plină de energie dă click pe trotineta electrică Mercane Wide Whell, cu sigurantă o să te evidențiezi din mulțimea conducătorilor de trotinete electrice, iar roțile wide îți oferă echilibru și siguranță la mers.

Familie

Te gândești ca vrei să îți duci copilul, nepotul, fiica sau fiul la grădiniță sau școală, trotinetele electrice “RS1000 și RS500” oferă alternativa unei plimbări în doi, datorită puterii de 1000W, respectiv 500W și posibilității de montarea a unui scaun pliabil sau detașbil.

Distante mari

Vrei să călătorești pe distante mai mari, cu RAMPE de peste 30 grade sau să ieși înafara orașului, trotinetele electrice “RS1000, Jet Blade zero x10, Jet Blade 9” sunt o opțiune ideală. Trotinete electrice premium, potrivite celor care doresc un scuter electric, și benefică celor ce fac naveta zilnic, fiind nevoiți să facă față denivelărilor de pe traseu și să se strecoare prin traficul zilnic. Dar să profităm că avem suspensii duble și cauciuc plin care face față lejer șocurilor de pe traseu.

Transport

Când ești un călător ocazional și vrei o trotinetă electrică s-o po-ți transporta ușor pe scări, în lift sau în mașină, să o manevrezi lejer, trotinetele electrice Joyor F5S, X5S, Y5S si 8RS500 reprezintă o variantă care satisface niște nevoi ocazionale, fiind un “must have”. Totuși, construcția robustă, accumulator de 48V 13 Ah și motor de 500W, sunt componente asamblate într-o trotinetă electrică de numai 16 kg greutate. Confortul premium al acestor trotinete electrice se explică și prin display-ul modern ce te ghidează la reglarea vitezei necesare, iar suspensia cu bascule și două amortizoare te ajută să simpți călatoria lin și relaxat.

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.