Formular Constatare pentru Service Trotinete Electrice – Completati datele si va raspundem telefonic/e-mail.

Formular Constatare  Service Trotinetă Electrică

  Doresc constatareDoresc constatare si reparație

  Vanzarile de trotinete electrice sunt in continua crestere. Serviciile de service si intretinere pentru trotinetele electrice, le oferim atat pentru trotinetele vandute prin magazinul nostru on-line si off-line e-trotineta.ro, cat si in parteneriat cu alti vanzatori a altor marci.

  Componentele importante a trotinetelor electrice le avem pe stoc, astfel putem sa oferim un timp scurt de asteptare pentru rezolvarea defectiunilor mentionate de clienti.

  In cazul in care se intampla ca timpul de reparatie in garantie sa fie mai mare de 5 zile, oferim la schimb o trotineta electrica, pentru cei care au cumparat din magazinul nostru.

  Cele mai frecvente defectiuni apar la cauciucuri sau pene la roti datorate lipsei de presiune din pneuri sau altor obiecte care pot provoca pene.Costurile pentru astfel de defectiuni pleaca de la 50 lei /roata, in care se includ montarea/demontarea rotii si reparatia camerei.

  Varianta optima de reparatie, in special la trotinetele Xiaomi m365, este inlocuirea cu cauciuc plin direct pe janta trotineti electrice.

  Franele necesita o intretinere destul de frecventa .Placutele de frana folosite sunt de diferite dimensiuni si forme. Discurile de frana se deformeaza din cauza distantei mici fata de asfalt: fie se lovesc la urcarea si coborarea bordurilor,fie pietrele lovesc discul in timpul deplasarii.

  Pentru cei care folosesc ocazional trotineta exista defectiuni care sunt provocate de smulgerea firelor prin agatarea lor la montare sau demontare si pozitionarea in protbagajele masinilor fara sa fie ancorate fix.

  Reparatii trotinete electriceService Trotineta electrica ClujService Cluj-Napoca TrotineteService Maramuresului Trotinete electrice

  Acumulatorii trotinetelor  electrice se defecteaza atunci cand utilizarea lor nu este conforma cu indicatiile manualului sau vanzatorului.Descarcarea lor sub tensiune nominala deterioreaza seria din carea fac parte elementii si astfel BMS-ul (battery management system) opreste functionarea intregii baterii ca functie de siguranta.Defectiune datorate ruperii sau scurtcircuitarea mufei de incarcare blocheaza alimentarea trotinetei electrice.

          

  Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.