Livrare și plată – Cost transport

Livrare

Livrarea produselor noastre către dumneavoastră se face prin serviciul de curierat rapid disponibil în ziua comenzii: Fun Curier, Transilvania Post, Urgent Cargus, Dragon Star, Same Day. Termenul de livrare este  maxim de 2-10 zile lucrătoare.

Documentele insotitoare pot fi trimise atat fizic cat si prin intremediul adresei de mail furnizata de catre client in comanda.Nu ne asumam responsabilitatea transmiterii eronate a informatiilor de catre client si in consecinta nici comunicarile defectuoase prin intermediul datelor de contact ale clientului care nu au ajun la aacesta din vina transcrierii gresite.

Dacă produsele comandate nu sunt disponibile la data comenzii, SC BEST PUBLIMEDIA SRL își rezervă dreptul de a nu accepta comanda mărfurilor, astfel încât să nu se încheie nici o tranzactie. Aceasta informează clientul în cel mai scurt timp posibil. Plățile deja efectuate vor fi rambursate clientului imediat în contul din care s-a efectuat plata.

Cât costă transportul?

Trotinetele, bicicletele, scuterele se livrează conform costurile din comandă,

  • Pentru localități în afara rețelei de curierat, livrarea se face contra unei taxe suplimentare de 1,5 lei pentru 1 km, indiferent de categoria din care face parte produsul.

Modalități de plată

PLATĂ ONLINE CU CARD BANCAR
Această modalitate de plată permite achitarea comenzii în momentul FINALIZARII COMENZII.

PLATĂ NUMERAR LA SEDIU
Dacă doriți ridicarea produsului de la sediul nostru aveți posibilitatea să o achitați și numerar.

VIRARE ANTICIPATĂ SAU TRANSFER BANCAR
Această modalitate de plată permite achitarea comenzii DUPĂ EMITEREA UNEI FACTURI PROFORME.

 

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.