TROTINETA ELECTRICA VSETT 8

Tip motor Fără perii
Puterea motorului 600 W (max 800 W)
Tip baterie Litiu-Ion 48V
Capacitatea bateriei 15,6 Ah 48V
Tensiune de încărcare 54,6 V 1,5 A
Mărimea roții 8,5″x 3″
Rotile Pneumatic față, spate solid
Tipul de frâne- cu tambur față și spate
Material cadru Aluminiu
Viteza maxima 40 km/h
Raza maximă 50 km*
Evaluare IP44
Urcare maximă 15°
Capacitate maximă 120 kg
Timp de incarcare 4-8h
Greutatea scuterului 21 kg
Greutate inclusiv ambalajul 26 kg
Tipul de afișare LCD
Nr. setări de afișare 20
Suspensie Arc fata si spate
Lumini LED
Semnalizatoare Da
Pliabil da
Înălțimea ghidonului reglabilă da
garanție 1 ani pentru scuter, 6 luni pentru baterie
Dimensiuni la desfășurare 114 cm x 60 cm x 120 cm
Dimensiuni la pliat 103 cm x 20 cm x 39 cm
EAN5903940080093
*Raza maximă depinde de viteza de conducere, greutatea șoferului, temperatura atmosferică și teren.

                           Deplasarea în oraș exact cum iti doresti 

      VSETT 8 este o Trotineta electrică  din clasa premium platina care prezintă un design deosebit, confortul este  la superlativ. Puterea motorului este unul la care alte trotinete electrice sunt doar chinuite sa ajunga.

Constructie ergonomica la fiecare piesa

     Reglarea ghidonului pe înălțime este facilă și adaptata pentru orice persoana oferind o siguranta la deplasare. Podeaua de sustinere este aderenta fără senzația de alunecare.Placa de rezemat piciorul din spate este solidasi  fixată deasupra roții.

   Manere ghidoanelor nu sunt doar simplu rotunde si oferă suprafața de sprijin a podului palmei.Butoanele de semnalizare sunt ideale montate sub cauciucul manerului si le gasesti fără sa le cauti cu privirea cu degetul mare al mainii. Pornirea se face cu card NFC asigurand sa nu poată fi pornita decat de proprietar.

Orice drum este parcurs ușor 

      Nu trebuie sa îți faci griji dacă vei folosi trotineta în oraș sau la tara, pe asfalt sau pe pavaj.Amortizoarele sunt de cea mai buna calitate si îți oferă stabilitate.Denivelarile sunt absorbite cu usurinta.Din costructie roata spate este din cauciuc plin si ofera siguranta fara sa faci pana.DE ce? Cuplul motorului este foarte mare iar la diametrul de 8,5 inch, forțele sunt foarte mari.Astfel camera ar trebuie sa aibă o presiune foarte mare să poată sa fixeze cauciucul de janta.S-a ales exact ce trebuia!

Informațiile le primești dintr-o privire

     Display-ul puternic luminat oferă informațiile si controlul într-un mod intuitiv și clar.     Informațiile despre  viteza, nivel baterie, limita de viteza ,km parcursi și multe altele sunt cei mai importanți parametri ai vehiculului.Viteza curentă este calibrata și vizibilă din orice unghi privești..

   Modulul de ecran va oferă posibilitatea sa setati limitele de viteza, funcția de cruise control si start zero de pe loc, in functie de placerile dumneavoastra.

Confort si siguranta în același timp 

    Motorul este puternic: 600W maxim 1100wati.LA dimensiunea sa este asemanatorul cu un motor de BMS pe un Tico.Viteza poate atinge 40km/h doar pe drumuri publice.

Autonomia este testată la peste 50 Km în condiții drum lin si este asigurata de acumulatorul pozitionat in placa trotinetei electrice Vsett 8. Capacitatea bateriei este de 15,6Ah cu o tensiune de 48V

Daca te grabesti sa pleci si vrei incarcata bateria rapid, trotineta are 2 porturi de încărcare. Astfel sa te asiguri poți sa iti achizitionezi din timp un incarcator suplimentar. Încărcarea va fi de 2 ori mai repede

Asigura o deplasare în orice anotimp : soare, ploaie sau zăpadă?

     Trotineta electrica Vsett 8 are toate sigurantele puse pentru deplasari pe soare sau suprafete umede.Nu trebuie sa iti faci probleme dacă ploaia ajunge pe trotineta electrica: are protectie IP54.

Este bine sa folosesti luminile de intalnire chiar dacă este ziua si obligatoriu noaptea.

   Trotineta este dotată cu 2 proiectoare led în partea din fata in placa, o lumina pe ghidon si 2 leduri rosii in partea din spate.Suplimentară ledurile au si funcția de lumina galbena pentru schimbarea direcției de mers.Acestea funcționează cu temporizator  15 secunde, după pornire și se opresc singure.Roata spate are o aripa de protectie pentru apa sau pietris sau chiar noroi.

Pliere “dintr-un foc și trei mișcări!

   Atunci cand vrei sa o depozitezi, sa o duci în lift, sa o urci in autobuz sau sa o iei cu tine in concediu ai nevoie de 3 mișcări sa fie ridicata. 2 manere si plierea ghidonului. Nu te speria ca nu este deloc grea 21 kg si impachetata lungimea nu depășește 114 cm:

FACTORY SETTINGS P Setting Vsett 8 – Vsett 8+

  1. How to enable the change of settings?
    Just hold the scooters on the attached display simultaneously with two buttons. Plus (+) and minus (-).
    2. How to change programs in the settings?

Press the dot button (•), on the display will switch from P01 to P20.
3. How to edit a given program? Press plus (+) or minus (-) to the value of interest. Original display settings Vsett 8

P1 – 003 Brightness of the display backlight
P2 – 000 Unit of measure km / miles
P3 – 048 Voltage
P4 – 005 Time until automatic switch off
P5 – 000 No function used
P6 – 08 Wheel diameter
P7 – 028 Magnets in the engine
P8 – 100 Power limit
P9 – 000 Start from zero / start to push away
P10 – 000 No function used
P11 – 005 No function used
P12 – 003 Acceleration
13 – 000 No function used
P14 – 000 No function used
P15 – 39.0 Controller cut-off voltage
P16 – 000 ODO
P17 – 000 Cruise control (1 – on, 0 – off)
P18 – 003 Number of paired keys
P19 – 000 No function used
P20 – 004
No function used Vsett is not responsible for any incorrect settings that may damage an electric vehicle. You make all changes at your own risk.

VSETT Removing the mechanical speed limiter in Vsett 8 Vsett 8+

Eliminare limitare viteza Vsett 8 

   Find the white cable inside the black cable jacket and cut it.The cable is a loop, so cutting only one is enough. Insulate the ends of the cut cable to avoid possible damage in case of moisture. WARNING: Due to safety reasons maximum speed has been factory limited to 25km/h. The limit exists to ensure safety of both the rider and other people around them. The distributor is not responsible for any accidents, harm or damage caused by removing the maximum speed limit of the scooter. The responsibility of removing the maximum speed limit and increasing maximum speed is on the rider. Removing the maximum speed limit DOES NOT void the warranty

Articole precedente