De ce acesta trotineta SPEEDXMAN ?

Am testat si am mers cu zeci de modele de trotinete electrice!

Deși nu vreau să suprageneralizez , multe trotinete electrice pot fi împărțite în două grupuri:

  • trotinete electrice mici, ușoare, care sunt ieftine, dar lente
  • trotinete electrice mari, grele, care oferă viteze mai rapide și o putere mai mare.

La doar 17 kg, trotineta elctrica SPEEDXMAN se încadrează bine între aceste două grupuri. Este suficient de ușor pentru a se plia și transporta pe perioade scurte și este cu siguranță suficient de ușor să se ridice si pune in orice mașină personala sau taxi.

Caracteristicile sale sunt impresionante:

  • Poate ajunge la 40 km / h și are o baterie suficient de mare pentru a acoperi orice navetă standard pe care ai putea să o efectuezi cu o trotinete elctrica.
  • Bateria este la fel de mare ca cea găsită pe scuterul mai mare al lui Joyor xplus , dar face treaba perfectă pentru naveta oricărei persoane normale.
  • Are suspensii bune, atat pe fata, cat si pe spate.
  • Poate urca dealuri fara probleme;
  • Poate urca si cobora borduri;
  • Are o inaltime generoasa fata de sol;

Cu prețul de2899 lei, ,trotineta electrica SPEEDXMAN se încadrează, de asemenea, între cele două grupuri la preț.

În aceste zile, cele mai frumoase scutere de 15 km /h (25 km / h) au prețuri care se apropie de 2600 lei si 4000 lei , așa că  pentru încă 300 lei puteți aproape dubla viteza și adăugați în suspensie completă.

Așadar, deși 2899 nu este putin, este o ofertă foarte buna în comparație cu scuterele electrice standard.

 

Și avem și un cod promoțional pentru dvs., așa că rămâneți până la sfârșitul acestei recenzii, dacă doriți să economisiți și mai mult pe acest scuter electric .Când compar modelul SPEEDXMAN cu scuterele  electrice la nivel bugetar, le elimină pozitiv. Pe teren plat am atins 43 km / h, ceea ce a depășit de fapt calificativul producătorului. Iar puterea motorului de vârf este de 750W! Este o diferență enorma în comparație cu scuterele electrice mai ieftine. Aceasta este diferența dintre a fi capabil să urci pe un deal moderat sau să fii nevoit să-l împingeți cu putina rusine.

Aceasta trotineta pare ca le ofera pe toate, atat in materie de putere, cat si de confort, fiind echipata in asa fel incat sa asigure calatorii fara socuri si vibratii, chiar si atunci cand mergi pe iarba sau pe drumuri usor accidentate. Este perfecta chiar si pentru cei care doresc sa faca sarituri sau miscari rapide in mers.

Nu numai că are un mecanism de pliere mai bun pentru tulpină, dar are o tijă reglabilă (adică telescopantă) și chiar capetele ghidonului se pliază.Acest lucru face ca scuterul să fie cât mai îngust posibil, ceea ce este excelent sub o bancă de metrou sau sub birou la locul de muncă.

SPEEDXMAN este pur și simplu un set frumos de caracteristici și performanțe învelite într-un pachet de calitate superioara.

Obțineți luminile standard și frânele mecanice combinate cu o viteză mai mare decât media și suficientă baterie pentru a îndepărta anxietatea din raza de acțiune.

Pentru a beneficia de reduceere,pur și simplu introduceți codul SXM la finalziare și veți obtine o reducere la SPEEDXMAN pana la 31.03.2020.

Nu trebuie sa uiti ca service pentru trotineta electrica SPEEDXMAN  se realizaeza la sediul nostru din Cluj Napoca.

Articole precedente

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.