Publicat pe

De ce acesta trotineta SPEEDXMAN ?

Am testat si am mers cu zeci de modele de trotinete electrice! 

Și deși nu vreau să suprageneralizez , multe trotinete electrice pot fi împărțite în două grupuri.

Există trotinete electrice mici, ușoare, care sunt ieftine, dar lente și există trotinete electrice mari, grele, 

care oferă viteze mai rapide și o putere mai mare.La doar 17 kg, trotineta elctrica SPEEDXMAN se încadrează bine între aceste două grupuri. 

Este suficient de ușor pentru a se plia și transporta pe perioade scurte și este cu siguranță suficient de ușor să se ridice si pune in orice mașină personala sau taxi.

SPEEDXMAN

 Însă, totuși, te ridică până la 40 km / h și are o baterie suficient de mare pentru a acoperi 

orice navetă standard pe care ai putea să o efectuezi cu o trotinete elctrica.

 Bateria este la fel de mare ca cea găsită pe scuterul mai mare al lui Joyor xplus , dar face treaba perfectă pentru naveta oricărei persoane normale.

Cu prețul de2899 lei, ,trotineta electrica SPEEDXMAN se încadrează, de asemenea, între cele două grupuri la preț.

În aceste zile, cele mai frumoase scutere de 15 km /h (25 km / h) au prețuri care se apropie de 2600 lei si 4000 lei , așa că doar pentru încă 300 lei puteți aproape dubla viteza și adăugați în suspensie completă.

Așadar, deși 2899 nu este ieftin, este o ofertă foarte buna în comparație cu scuterele electrice standard. 

Și avem și un cod promoțional pentru dvs., așa că rămâneți până la sfârșitul acestei recenzii, dacă doriți să economisiți și mai mult pe acest scuter electric .Când compar modelul SPEEDXMAN cu scuterele 

electrice la nivel bugetar, le elimină pozitiv. Pe teren plat am atins 43 km / h, ceea ce a depășit de fapt calificativul producătorului. Iar puterea motorului de vârf este de 750W! Este o diferență enorma în comparație cu scuterele electrice mai ieftine. 

Aceasta este diferența dintre a fi capabil să urci pe un deal moderat sau să fii nevoit să-l împingeți cu putina rusine.

Poate cea mai mare diferență este însă inaltimea fata de sol. Unele scutere cu buget oferă suspensie față. Puțini oferă suspensie spate performanta.

Nu știu nici un trotinete electrica la buget care oferă suspendare completă asa cu ofera aceasta.

Dar faptul că este un upgrade serios în ceea ce privește confortul și calitatea călătoriei.

Suspensia completă nu face decât călătoria rutieră mai bună prin înlăturarea șocului și a vibrațiilor, dar, 

de asemenea, face posibilă mersul pe iarba și alte trasee ușoare în afara drumului, fără a scutura oasele din încheieturile mâinilor și ale gleznelor.

Se pot miscari rapide în mers și sarituri de pe borduri pe acest scuter ușor, executând aceste manevre in siguranta.Aș spune că trotineta se pliază mai bine decât oricare trotineta. 

Nu numai că are un mecanism de pliere mai bun pentru tulpină, dar are o tijă reglabilă (adică telescopantă) și chiar capetele ghidonului se pliază.Acest lucru face ca scuterul să fie cât mai îngust posibil, ceea ce este excelent sub o bancă de metrou sau sub birou la locul de muncă.

Pentru a-l încheia, SPEEDXMAN este pur și simplu un set frumos de caracteristici și performanțe învelite într-un pachet de calitate superioara.

Obțineți luminile standard și frânele mecanice combinate cu o viteză mai mare decât media și suficientă baterie pentru a îndepărta anxietatea din raza de acțiune. 

 Pur și simplu introduceți codul SXM la finalziare și veți obtine o reducere la SPEEDXMAN pana la 31.03.2020.

Nu trebuie sa uiti ca service pentru trotineta electrica SPEEDXMAN  se realizaeza la sediul nostru din Cluj Napoca.