Joyor Trotineta Electrica Kult 77

Trotineta Electrica Kult 77 – Urca orice panta de pana la 30grade

Trotineta electrica Kult 77 este cea care nu te lasa sa o parasesti in garaj! Este un must have electric masculin in era motoarelor trotinetelor electrice: puternica, stabila, confortabila.
Atuurile ei sunt forta si manevrabilitate. Anvelopele inspirate din lumea moto concepute pentru abordarea curbelor in viteza fac din orice deplasare cu trotineta electrica kult 77, o experienta eco in libertate, beton!!!
Iti vine sa povestesi la fiecare oprire si sa-i prezinti caracteristicile si Clar vei trece primul intersectia pe verde:)!

Dotarile de top sunt la superlativ in lumea a ce inseamna trotinete electrice : suspensie reglabila spate cu arcuri plus telescoape pozitionate central. Furca fata detine suspensie dubla arc elicoidal cu telescoape central bine echilibrate. La aceasta trotineta electrica, Motorul de 500w primeste putere si il transforma intr-o forta, de la o baterie puternica 48 V si 26Ah!!!

Urca orice panta de pana la 30 grade cu usurinta iar distanta parcursa cu o singura incarcare poate sa ajunga la 60km cu o viteza medie de 20km/h. Greutatea pentru aceasta trotineta electrica, nu pune probleme barbatului invatat sa ridice greutati la sala. Trotineta electrica kult 77 chiar este usoara pentru cum reuseste sa te transporte in felul in care o soliciti! Ai posibilitatea sa ii limitezi viteza daca vrei sa faci economie de energie si vrei sa ii stapanesti forta!

Esti un tip care te simti mascul puternic si stapan pe tine!? Nu alege alta trotineta electrica s!! …Nu o sa te reprezinte:)!