Cum te simti cand iti iei o trotineta electrica si ai si service-ul asigurat!

Service Trotinete Electrice ClujTraim in era consumerismului si a posibilitatilor nelimitate, mai ales atunci cand vine vorba sa ne facem noi achizitii, nu punem problema daca gasim produsul ce-l cautam sau unde il gasim, ci dilema este, oare de unde ar fi mai bine si avantajos sa mi-l iau. Ca sa fim mai specifici, si aici ne referim la trotinete electrice, posibilitatile sunt uneori prea mari si multe ca sa ne fie usor sa decidem de unde anume ne luam trotineta dorita. Mergem pe varianta online sau offline, o testezi sau te uiti doar dupa performantele afisate. Multe intrebari dar raspunsuri mai putine!

Ne-am gandit sa venim in ajutorul cumparatorului si sa impartasim din experienta noastra privind ceea ce  inseamna avantajul de a avea service asigurat la trotineta achizitionata. Ca sa va puteti imagina mai usor, este ca atunci cand v-ati luat o masina noua pentru voi, cu care nu ati mai avut experienta, dar sunteti linistiti ca prietenul vostru cel mai bun se pricepe bine la ea, iar daca se intampla ceva aveti la cine apela pentru reparatii.

 

Te gandesti ca ai un cost nu foarte mic, mai ales daca vrei o trotineta cu performante cat de cat bune cu ar fi SpeedXman sau un Mercane WideWheel, iti faci griji ce faci daca intampini dificultati, si aici ma refer la un cauciuc, sau chiar la banalele suruburi care trebuie schimbate, ca orice vehicul trotineta electrica are nevoie de intretinere, o data la 6 luni un an tot mergi la un control, ca la medic.

Clientii nostrii ne zic ca sunt multumiti si recunoscatori ca au la cine apela si ca suntem receptivi nevoilor lor. Este important ca stiu unde-ti trimiti trotineta la service si mai ales ai siguranta caci chiar este cineva ce acorda atentie problemei sau defectului cu care te confrunti.

De ce sa apelezi la noi pentru service trotinete?

  • Daca achizitionezi de la noi trotineta, iti punem la dispozitie servicii gratuite de service pe o perioada de 6 luni
  • Daca reparatia necesita mult timp, iti punem la dispozitie o trotineta electrica la schimb;
  • Avem experienta vasta in reparatia trotinetelor, asadar, orice problema ai avea iti garantam ca o rezolvam usor;

Cauta, asadar, trotineta perfecta si noi ne asiguram ca va fi mereu functionala si iti va oferi suportul de care ai nevoie in aglomeratia urbana. E-trotineta sustine colaborarile de win-win.