Trotineta Electrica Dual Moto Joyor

Trotineta Dual Moto – ajunsa la performante de motocicleta

Dual Moto este o trotineta electrica deosebita, care atinge performante incredibile.  Daca iubesti adrenalina, este vehiculul perfect pentru tine, in conditiile in care poate ajunte la performante de motocicleta atunci cand vine vorba despre viteza.  Pe langa aspectul placut, trotineta electrica Dual Moto se lauda cu mai multe dotari care o fac eficienta, rezistenta si sigura:

  • Are frane hidraulice pe disc, atat pe fata cat si pe spate;
  • Are o suspensie excelenta. Aceasta este bazata pe un brat oscilant prezent in spatele rotii;
  • Are doua motoare puternice si baterii de 62 V si 35 Ah care asigura o autonomie de pana la 60 de km;
  • Atinge impresionanta viteza de 99 de km/ora;

Daca va spun ca aceasta trotineta electrica dual moto sau dual tron, cum vrei sa o numesti, este destinata sportului extrem on road si off road ma credeti? Trebuie sa ai acel gram de nebunie si dorinta de control pe care in special sportivii de perfomanta, aviatorii sau puscasii marini il simt. Te urci pe ea si adrenalina iti transmite in genunchi ca este periculoasa si creeaza dependenta:  o poti ridica pe o roata sau poti face willy si drift cu ea. Are suficienta putere incat sa iti permita sa te inspiri din acrobatiile cu motociclete si sa le incerci fara probleme.

Acesta trotineta electrica iti da puterea sa fii unic si sa poti sa participi cu incredere la intalnirile masinilor si motocicletelor de viteza. Alege o trotineta electrica dual moto din magazinul nostru si bucura-te la maxim!