Publicat pe

Joyor F5S trotineta electrica – Ideala ca un accesoriu urban

Trotineta electrica JOYOR F5S

Joyor F5S trotineta electrica cu un raport de calitate, performante si pret ideala ca un accesoriu urban.  Perfect deplasarile scurte ocazionale si pentru oricine isi doreste sa aiba o trotineta electrica la moda intr-un oras modern. Bateria de 48v si 13 Ah alimenteaza motorul electric de 500w suficient pentru inclinatii de pana la 15 grade. Rotile de 8 inch transmit puterea eficient avand un demaraj … wow!!

Prima senzatie a fiecarui utilizator :
“-Dar ce puternica este!”

Pentru confort trotineta electrica joyoy F5S, este dotata cu suspensie dubla pe spate iar pe fata suspensie usoara pe tija ghidonului. Dimensiunea ei impachetata face facila incarcarea in portbagajul oricarei tip de masina fie si chiar cele cu 2 locuri gen Smart.

Greutatea trotinetei electrice, nu creeaza probleme nici celor mai firave domnisoare care se indragostesc de ea. In functie de inaltimea utilizatorului se poate regla inaltimea ghidonului intr-un mod confortabil fara efort printr-o maneta cu blocaj click. Frana pe tambur inchis actionata printr-o maneta in partea din dreapta a ghidonului, ofera siguranta pentru oprire la orice viteza. Recomandam acest model de trotineta electrica, Joyor F5S, pentru diversele deplasari ocazionale, scurte sau lungi si persoanelor de toate categoriile de varsta.