Publicat pe

Apr 2019 Trotineta Electrica

Trotineta electrica Jet Blade D10

ZERO 10X — Quality High Performance E-Scooter


Cu anvelopele de 10 x 3 inch și suspensia hidraulică de inteligenta și arc fata si spate, care permite acestui scuter să se descurce cu ușurință cu cele mai strălucitoare drumuri.
Performanța trotinetei electrice, Zero 10X, depășește toate celelalte trotinete electrice din gama de prețuri, făcând ZERO 10X sa aiba o valoare excelentă pentru calitate pret, cea mai buna alternativă la alte trotinete electrice, de înaltă performanță, cum ar fi Dualtron.
Motoarele Dual 1000W de pe ZERO 10X oferă o putere nominală totală de 1600W și o putere de vârf de 3200W. Această putere de 3200 W este alimentată de regulatoare de turație de 2 x 25 A cu radiatoare masive pentru a disipa căldura cât mai repede posibil, menținând performanțele
optime ale trotinetei electrice în orice moment.

Trotineta electrica Jet Blade D10

Suspensie inteligenta

Trotineta electrica Jet Blade D10

Frane puternice


Doar uitandu-te la trotineta electrica ZERO 10X, iti poate ridica pulsul. Conceput inițial pentru deplasari off-road, facand ca acest plan maret atât de reușit sa convinga designerii care au adaptat scuterul pentru deplasare urbană.Primul lucru pe care îl veți observa sunt brațele de suspensie puternice care cupleaza roțile de cadru trotineteti Aceste brațe de suspensie sunt susținute de 2 amortizoare hidraulice / amortizoare pentru confort sporit. Apoi vine încântarea realizării atât a faptului că ambele roți au motoare în ele. Comutabil între o singură unitate și un motor cu motor dublu, trotineta electrica ZERO 10X permite călătorului să comute între două moduri: modul ECO și modul TURBO. Călătoria pe modul ECO va extinde distnata parcursa a trotinetei electrice de două ori față de modul TURBO.

ZERO 10X, este o trotineta electrica de înaltă performanță dual moto, cu suspensie dublă care te transforma intro forta in deplasarile urbane.Trotineta electrica ZERO 10X este capabilă să atingă o viteză maximă de până la 65 km / h și are autonomie de 85 km într-o singură încărcare.

Trotineta electrica Jet Blade D10


CARACTERISTICI:
Pneurile pneumatice de dimensiuni mari de 10 inch oferă un confort sporit la călătorie, eficiență de tracțiune și de rulare pentru plimbări scurte si lungi
Frânele de disc frontale și spate pentru o putere solidă de oprire
Motoarele extrem de puternic de 1000W urcă ușor dealurile
upgradabil la un interval mai lung cu baterie extinsă
Acumulator 52V 18Ah / 24Ah LG
Roată de 10 cm
Tipul anvelopei pneumatice din față și din spate
Frâne Frânele discurilor frontale și spate
Zonă 80km / 110km (modul Eco)
Viteză maximă 65 km / h
Greutate 35 kg
Max. Încărcați 150 kg
Suspensie Suspensie hidraulică spate față și spate
Luminile LED-uri față și spate
Controler 2 x 25 Ah
Puterea motorului 2 x 1000 W (putere de vârf de 3600 W)
Garanție 6 luni pentru acumulator si 1 an pentrru componenete eletrice.