Trotineta electrica Jet Blade D10

Apr 2019 Trotineta Electrica

ZERO 10X — Quality High Performance E-Scooter


Cu anvelopele de 10 x 3 inch și o suspensia hidraulică și arc fata si spate, aceasta trotinetă se descurcă  cu ușurință cu cele mai strălucitoare drumuri.
Performanța trotinetei electrice, Zero 10X, depășește toate celelalte trotinete  din gama sa de prețuri, făcând-o cea mai buna alternativă la  trotinete electrice de înaltă performanță, cum ar fi Dualtron.
Motoarele Dual 1000W de pe ZERO 10X oferă o putere nominală totală de 1600W și o putere de vârf de 3200W. Această putere de 3200 W este alimentată de regulatoare de turație de 2 x 25 A cu radiatoare masive pentru a disipa căldura cât mai repede posibil, menținând performanțele optime ale trotinetei electrice în orice moment.

 

 

 


Conceputa initial pentru offroad, trotineta a fost adaptata la utilizarea urbana, ceea ce a dus la o combinatie puternica intre un vehicul pe care il poti folosi pe teren accidentat si unul pe care il poti folosi in oras.Primul lucru pe care îl vei observa sunt brațele de suspensie puternice care cupleaza roțile de cadru trotinetei. Aceste brațe de suspensie sunt susținute de 2 amortizoare hidraulice / amortizoare pentru confort sporit. Apoi vine încântarea realizării atât a faptului că ambele roți au motoare în ele. Comutabil între o singură unitate și un motor cu motor dublu, trotineta electrica ZERO 10X permite călătorului să comute între două moduri: modul ECO și modul TURBO. Călătoria pe modul ECO va extinde distnata parcursa a trotinetei electrice de două ori față de modul TURBO.

 

ZERO 10X, este o trotineta electrica de înaltă performanță dual moto, cu suspensie dublă care te transforma intro forta in deplasarile urbane.Trotineta electrica ZERO 10X este capabilă să atingă o viteză maximă de până la 65 km / h și are autonomie de 85 km într-o singură încărcare.

 

CARACTERISTICI:
Pneurile pneumatice de dimensiuni mari de 10 inch oferă un confort sporit la călătorie, eficiență de tracțiune și de rulare pentru plimbări scurte si lungi
Frânele de disc frontale și spate pentru o putere solidă de oprire
Motoarele extrem de puternic de 1000W urcă ușor dealurile
upgradabil la un interval mai lung cu baterie extinsă
Acumulator 52V 18Ah / 24Ah LG
Roată de 10 cm
Tipul anvelopei pneumatice din față și din spate
Frâne Frânele discurilor frontale și spate
Zonă 80km / 110km (modul Eco)
Viteză maximă 65 km / h
Greutate 35 kg
Max. Încărcați 150 kg
Suspensie Suspensie hidraulică spate față și spate
Luminile LED-uri față și spate
Controler 2 x 25 Ah
Puterea motorului 2 x 1000 W (putere de vârf de 3600 W)
Garanție 6 luni pentru acumulator si 1 an pentrru componenete eletrice.