Trotineta electrica Jet Blade 9

Trotineta electrica Jet Blade 9 este un vehicul foarte util pentru a rezolva problema de trafic în orașele moderne.Potrivit pentru persoane cu varsta peste 12 ani si sub 120 kg, este un instrument ideal de transport pentru școală, la lucru, fitness, calatorii pe distanțe scurte și timp liber. Caracteristicile cele mai imporatante alte trotinetei electrice jet Blade 9 sunt definite de costructia compacta, usoara, manevrabila in traficul urban.

 

Trotinetele electrice sunt portabile,ecologice si NU necesita parcare.

 

Trotineta electrica jet Blade 9 este perfecta si eficienta maxim daca ne uitam la greutate perfomante si durabiliate.Este convenabil din punct de vedere economic ,nu ai taxe ,impozite fiind eco friendly cu mediul inconjurator.. Se poate impacheta în doar câteva secunde cu un mecanism de pliere ultra-convenabil de 1 secundă, cu corp ușor, acesta poate fi usor de depozitat sau transportat oriunde doriți si poate fi luata in masina, autobus,tramvai.

Dotarile sunt unele de cea mai buna calitate:

  • Ecran color LCD;
  • Baterie litium, ultra-subțire,usoara si performanta.Poti meerge mai mult de 40 km la o singura incarcare.
  • Suspensia fata si cea din spate fac deplasarile placute fara vibratii sau alte inconveniente.

Recomanda, trotineta electrica Jet Blade 9 pentru cei dintre voi care aleg sa calatoreasca la service sau pentru distractie intr-un mod simplu is usor.Pretul este unul dintre cele mai bune de pe piata.

Articole precedente

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.